Manchester City overvejer et kæmpe køb af Real Madrid-stjerne, hvis fremtid er under lup

Estimated read time 2 min read

I de seneste par dage har Rodrygo Goes sat gang i spekulationerne om sin fremtid som Billige Real Madrid fodboldtrøjer spiller, efter at han har ladet sin situation stå åben frem til sommer. Den 23-årige kan miste sin plads i startopstillingen i næste sæson, når Kylian Mbappe ankommer, og det kan føre til, at han søger en ny udfordring.

Køb billetter i sidste øjeblik til UEFA Champions League-finalen!

Mend Fodboldtrøje

This image has an empty alt attribute; its file name is image-1.png
Manchester City overvejer et kæmpe køb af Real Madrid-stjerne, hvis fremtid er under lup

Hvis Rodrygo skulle ønske at forlade Real Madrid, vil han uden tvivl have mange bejlere til sin underskrift. En af dem ville være Manchester City, som ifølge Marca er på udkig efter en storhandel med den brasilianske landsholdsspiller.

Pep Guardiola anser Portu fodboldtrøjer Rodrygo for at være en “attraktiv spiller”, og med usikkerhed omkring Bernardo Silvas og Jack Grealishs fremtid i Man City kan der være behov for en erstatning på trods af den forestående ankomst af Savio, som var fremragende for Girona i sidste sæson.

Real Madrid har indtaget en stærk holdning til Rodrygos situation: De vil have ham til at blive. Klubbens embedsmænd er afslappede omkring Barcelona Fodboldtrøjer situationen, især fordi spilleren selv stadig er glad for at være i den spanske hovedstad. Men det kan være en sag, man skal holde øje med, afhængigt af hvordan Mbappe bliver brugt fra næste sæson.

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours