Guardiola advarer mod selvtilfredshed, når Manchester City jagter FA Cuppen

Estimated read time 3 min read

Pep Guardiola har advaret Billige Manchester City Fodboldtrøjer spillere om, at selvtilfredshed kan blive deres undergang, hvis de antager, at klubbens succes vil vare evigt, fordi sådanne holdninger har kostet andre tidligere.

City møder Manchester United i FA Cup-finalen på lørdag med det formål at blive den første klub i historien, der gør ligaen og FA Cuppen Double i på hinanden følgende sæsoner. Hvis City besejrer deres mest bitre rivaler på Wembley, ville det være det 18. trofæ i Guardiolas otte-årige embedsperiode. I samme periode har United vundet tre.

“Mange gode hold troede tidligere, at det [vinder] er taget for givet, og se nu, det er svært,” sagde Guardiola. “Jeg siger altid til spillerne at se på, hvad de har gjort; altid at komme i finalen er svært. Jeg ændrer ikke mening.

“Det er så svært at vinde [i tidligere runder] på Spurs ude, mod Newcastle hjemme, Luton, da de var i deres gode øjeblik. Det er svært at komme hertil – jeg tager det ikke for givet. Dette er grunden til. Vi respekterer modstanderne meget, ved, at vi nemt kan tabe hver kamp og samtidig kan vi vinde den. Jeg har aldrig haft på fornemmelsen, at det er ligegyldigt, absolut ikke. Finalen, når du ankommer, er: ‘Wow, sikke et privilegium at være her igen.’ Folk tænker: ‘Åh, det er Manchester City fodboldtrøjer børn, det er, hvad de har gjort i det sidste årti.’

Guardiola advarer mod selvtilfredshed, når Manchester City jagter FA Cuppen

Online Fodbold

Guardiola går i kamp med Erik ten Hag, som United har besluttet at fyre uanset resultatet. United sluttede på ottendepladsen i ligaen, og et nederlag til City ville betyde, at de ikke vil spille europæisk fodbold i næste sæson.

“I store klubber som United, Manchester City fodboldtrøjer dame, når du ikke vinder, er du altid i problemer,” sagde Guardiola. »Jeg ville være i problemer, hvis vi ikke vandt. Han [Ten Hag] har gjort mange gode ting. Jeg har kæmpe respekt for hans job tidligere, og nu i United er jeg helt enig, når jeg lytter til ham, når han siger, at de ikke har haft en fuld trup i denne sæson og haft mange skader.

“Jeg tror, det er det vigtigste, de skal tænke på, for jeg er altid fokuseret på, at vi skal være fit, fit, fit – ellers kan vi ikke bruge spillerne. De havde mange problemer, og når det sker, lider lederen meget. Truppen er rigtig god, men problemet er, når du ikke kan bruge dem. Det er en stor ulempe.”

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours