Ar Erlingas Haalandas bus Galactico? Kodėl Madrido “Real” atšaldė susidomėjimą “Man City” puolėju, o “Premier” lygos čempionai sulaukė pastiprinimo

Estimated read time 2 min read

Dabartiniai “La Liga” ir Čempionų lygos titulų savininkai amžinai ieško geriausių planetos žaidėjų. Klubo prezidento pareigas einančiam Florentino Perezui jau kurį laiką Manchester United moterų Futbolo marškinėliai“Santiago Bernabeu” klube veikia toks įdarbinimo modelis.

Anksčiau “Real” yra įsigijęs tokius žaidėjus kaip Zinedine’as Zidane’as, Ronaldo, Luisas Figo, Davidas Beckhamas, Cristiano Ronaldo ir Kaka, Pigūs Manchester City Futbolo marškinėliai o Kylianas Mbappe tapo naujausia pasauline Pigūs Futbolo Marškinėliai superžvaigžde, sutikusia pereiti į Ispanijos sostinę. Buvo daug spekuliacijų dėl to, kad tam tikru metu panašiai pasielgs ir Haalandas.

Ar Erlingas Haalandas bus Galactico? Kodėl Madrido “Real” atšaldė susidomėjimą “Man City” puolėju, o “Premier” lygos čempionai sulaukė pastiprinimo

Šiuo metu jis yra “Premier” lygos čempionų komandoje, tačiau “Etihad” stadiono sutartyje yra numatytos išvykimo sąlygos, kurios gali būti panaudotos. Pasak SPORT, “Real” nebeskuba nagrinėti šių galimybių ir pritraukti Haalandą kartu su Mbappe, Viniciusu Junior ir Rodrygo.

Taip yra todėl, kad jie taip pat turi brazilų stebukladarį Endriką, su kuriuo netrukus bus sudaryta sutartis dėl Pietų Amerikos sensacijos, kai jam sukaks 18 metų. Liverpool vaikų Futbolo marškinėliai “Real” atkreips dėmesį į Haalandą tik tuo atveju, jei talentingam paaugliui sunkiai seksis įsitvirtinti Europoje – ši žinia Mančesteryje turėtų būti palankiai sutikta.

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours